Dirigent

Dirigent

Fra januar 2023 er Henning Povl Hansens KB' dirigentDirigent

Fra maj 2021 er Martin Boensvang KB' dirigent

Dirigent Martin Asbak Boensvang  er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med tenorbasun som hovedfag. Som gæst spiller han jævnlig med i Den Kgl. Danske Livgarde samt med Slesvigske Musikkorps. Han dirigerer flere amatørorkestre og underviser på musikskoler.

Derudover er Martin fotograf og grafisk designer🤩

Dirigent

Fra januar 2020 er Jeppe Lindberg Nielsen KB's dirigent 

Nuværende dirigent for Kronborg Brass er 30 årige Jeppe Lindberg Nielsen, som ved flere lejligheder både har været solist og gæste dirigent for Kronborg Brass.

 JEPPE LINDBERG NIELSEN (f. 1990) har siden 2016 været fastansat som solotrompetist i Det Kgl. Kapel, der har hjemme i Operaen på holmen og Det Kgl. Teater på Kgs. Nytorv. Jeppe er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København og Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Jeppe var også i en kortere periode udvekslingsstuderende hos den berømte trompetist, Reinhold Friedrich i Karlsuhe, Tyskland. Som gæst spiller Jeppe jævnligt med DR SymfoniOrkestret, Aalborg Symfoniorkester, Prinsens Musikkorps, CPH Phil, Odense Symfoniorkester, Aarhus Symfoniorkester, Malmö Symfoniorkester og Oslos Filharmoniske Orkester.

www.jeppelindberg.dk/jeppelindberg.dk

😀 🙃 🤩 

Dirigent

Fra August 2018 er det Steen Hansen der er KB's dirigent  🙃

Nuværende dirigent for Kronborg Brass er 52 årige Steen Nikolaj Hansen, som ved flere lejligheder både har været solist og gæste dirigent for Kronborg Brass.

 Steen Nikolaj Hansen er dirigent, trombonist, komponist og arrangør. Steen har bla. tidligere spillet basun og været dirigent i DR Big Band og i Tivoli's Big Band. Nu er han aktiv i sin egen Kvartet, derudover medvirker han i TV-shows, Musicals, Opera, Ballet mm. Dirigerer også flere amatørorkestre, og afvikler workshops, for både Big Band, Brass Band samt Harmoniorkester, så det er en mand, der kan sit kram, der står i spidsen for Kronborg Brass.

www.trombone.dk

Dirigent

Fra September 2016 er det Bjarne Rasmussen der er KB's dirigent  🙃

Bjarne Rasmussen er trombonist og spiller til daglig i ”Den Kongelige Livgardes Musikkorps” Herudover er han også med i Livgardens ”Chr. X ensemble” som består af 9 messingblæsere som spiller på gamle instrumenter fra tiden 1863 – 1906, og med datidens repertoire. En gang imellem tager han sig ofte en ”Lur” – et instrument som han behersker til fulde.

Nye dirigenter fra 20. august 2013

Kronborg Brass er i øjeblikket uden fast dirigent – og har siden sommer 2013 haft fornøjelsen af 2 dirigenter, som på hver deres måde har præget orkestret på bedste vis.

Lars Hastrup  😎 🙂 🙃 🤩  

Bjarne Rasmussen 😎 🙂 🙃 🤩

Mike Cholewa

Fra januar 2011 til juli 2013 var Mike Cholewa er dirigent for Kronborg Brass

Mike Cholewa er dirigent, hornist, komponist og arrangør. 

Mike Cholewa har været dirigent for Sjællandske Livregiments Musikkorps, ligesom Ib Jespersen, desuden for Søborg Harmoniorkester og Ballerup Harmoniorkester.

Mike Cholewa har desuden været gæstedirigent ved adskillige Københavnske amatørorkestre og Tivolis Promenadeorkester. Så det er en mand, der kan sit kram, der i fremtiden skal lede Kronborg Brass.

Ib Nygaard Jespersen

Orkestret har i 12 år fra 1998 til 2010 være under musikalsk ledelse af Ib Nygaard Jespersen, som er tidligere dirigent ved Den Kgl. Livgardes Musikkorps og Sjællandske Livregiments Musikkorps.

Ib blev professionel i 1968, hvor han vandt stillingen som solobasunist ved Falsterske Fodregiment. Året efter gik turen til Den Kongelige Livgardes Musikkorps som Euphonium-spiller. Ib Jespersen var i Livgarden i 27 år, heraf de sidste 13 som dirigent. Han forlod Forsvaret i 1996, men vendte tilbage i 1997 - denne gang som chef for Sjællandske Livregiments Musikkorps.

Nyeste kommentarer

12.02 | 09:49

Det drejer sig om, at jeg er ved at registrere alt om det gamle Værftsork...

15.12 | 22:55

Det var interessant at se lidt om Kronborg Brass. Jeg må med skam melde...

22.08 | 10:46

Skønne billeder;)

07.10 | 18:16

Skål!